Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

50 дітей з Миколаївської області відправляться на відпочинок до Хорватії

25/05/2015

Про це розповів голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Раніше облдержадміністрацією були направлені ряд листів містам-побратимам з проханням про сприяння в оздоровленні дітей вимушених переселенців і дітей учасників АТО.

Жупан Карловацької жупанії Іван Вучич надіслав у відповідь лист, в якому підтверджується їх готовність прийняти 50 дітей з 16 червня по 3 липня цього року. «Ми усвідомлюємо важливість отримання турботи і догляду цими дітьми і надаємо можливість проведення ними корисного і гарного відпочинку в Хорватії», – йдеться в листі.

«Такий добрий жест з боку нашого міста-побратима, з боку європейської держави говорить не тільки про підтримку, але й розуміння всім світовим співтовариством тих подій, які зараз відбуваються в Україні.  Від імені області я дякую Івану Вучичу і всій хорватській громаді за те, що відгукнулися і знайшли можливість оздоровити наших дітей. Сподіваємося і на подальшу плідну співпрацю», – зазначив Вадим Меріков.

Всі новини →