Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська взяла участь у святкових заходах, приурочених до Дня захисту дітей

01/06/2015

Сьогодні, 1 червня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь у святкових заходах з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Святкування розпочалося з головної площі міста Соборної, де відбувся дитячий фестиваль здоров’я «Веселі старти» для дітей віком від 4 до 14 років, які вміють кататися на велосипедах. Усі охочі взяли участь у велозабігах – від малечі до досвідчених велогонщиків. Три учасника з кожної вікової категорії, які прийшли до фінішу першими, отримали призи та подарунки. Вболівали за своїх велосипедистів групи підтримки – батьки.

О 10:00 розпочалися святкові заходи у дитячому будинку сімейного типу Ткачишиних. Привітати дітей та усіх присутніх завітали заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська, народні депутати України Борис Козир і Олександр Жолобецький.

«Сьогодні у цей теплий літній день мені дуже приємно побувати у такому по справді щирому сімейному колі. Низький уклін Вам – батьки. Без перебільшення, Ви – приклад чистосердечності, безкорисливості і великої душі. Ваше тепло, увага до діток, виховання та батьківська любов – маленьке диво, яке вчить малечу вірити у зміни, у щасливе та світле майбутнє. Побільше таких будинків, сімей в нашій державі і ми вистоїмо, здобудемо перемогу. Ми сильні, насамперед, своєю єдністю. Зігріте теплом і любов'ю кожне дитяче серце – це, перш за все, щастя в очах і усмішка на обличчі, що ми сьогодні і спостерігаємо. Бажаю творчої наснаги, великих звершень та досягнення поставлених цілей. Крок за кроком йдіть назустріч Вашим мріям», - поздоровила гостей свята Оксана Янішевська.

Справжнім сюрпризом для всієї малечі став святковий 20-ти кілограмовий торт, який вона подарувала з нагоди свята. Дуже символічним та зворушливим було висаджування квітів на подвір’ї будинку Ткачишиних.  Адже усі ми добре знаємо, що діти – це квіти нашого життя.

Господар заходу Євген Ткачишин подякував усім спонсорам, меценатам, які допомогли організувати захід та  подарували святковий настрій дітлахам. Малеча під веселу музику каталася на конях, танцювала, із захопленням малювала на асфальті яскраві картини. Усі гості могли насолодитися роботами маленьких талантів, зроблені своїми руками. 

Також, об 11:00 Оксана Янішевська долучилась до святкового концерту, організованого групою компаній OREXIM та Борисом Козирем. Урочиста частина концерту розпочалась з привітання і вручення пам’ятних подарунків дітям військослужбовців, переселенців та багатодітним сім’ям. Після чого, усіх гостей порадували своїми виступами творчі колективи Миколаївщини.

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська відзначила, що сьогодні найважливішим для світлого майбутнього наших дітей є мир в країні, любов у серцях батьків та віра у перемогу. Ми маємо робити все заради того, щоб діти зростали, виховувались та дорослішали у злагоді та благополуччі.

Святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей проходять по всьому місту Миколаєву і в кожному районі області - майстер-класи, концертно-розважальні програми, спортивні квести, ярмарки та фестивалі.

Всі новини →