Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков відреагував на хамську поведінку персоналу та керівництва «Сотки»

09/06/2015

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков направив звернення в прокуратуру з проханням перевірити висловлювання власника «Сотки» Віктора Горбачова і його персоналу на предмет розпалювання міжнаціональної ворожнечі і дати правову оцінку хамському ставленню до військовослужбовців. Крім того, Вадим Меріков звернувся до інспекції із захисту прав споживачів – ретельно вивчити конфліктну ситуацію.

«Горбачов і його співробітники продовжують розділяти людей на «своїх» і «чужих», ксенофобська риторика стала нормою для персоналу цього закладу. Ми не будемо стояти осторонь, коли хтось свідомо чи ні, вчиняє дії, що дестабілізують ситуацію в регіоні, особливо на міжнаціональному грунті! Навіть натяки на расизм, антисемітизм, заклики до сепаратизму, екстремізму, спроби провокацій і розпалювання національної ворожнечі будуть присікатися, – заявив Вадим Меріков. – Неприпустимо хамське ставлення до військовослужбовців, які ризикуючи своїм життям на сході, захищали мир в нашій області. Сподіваюся, що правоохоронні органи оперативно дадуть свою оцінку подібній поведінці».

Вадим Меріков висловив сподівання, що наступного разу правоохоронці будуть більш адекватно реагувати на подібні випадки.

Всі новини →