Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська учасникам І Європейських ігор: Миколаївщина готується зустрічати вас з новими перемогами

11/06/2015

Сьогодні, 11 червня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь у Всеукраїнській церемонії «Свято олімпійського прапора» з нагоди відкриття Перших Європейських ігор, що відбудуться в Баку.

Честь підняти Державний Прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України була надана майстрині спорту України міжнародного класу, призерці Олімпійських ігор в Сіднеї 2000 року, чемпіонці світу та Європи з веслування на байдарках та каное Марії Ралчевій, заслуженій майстрині спорту України, бронзовій призерці Олімпійських ігор у Атланті 1996 року, чемпіонці світу зі стрибків у висоту Інзі Бабаковій та заслуженому майстру спорту України, учаснику Олімпійських ігор в Афінах 2004 року, призеру чемпіонатів світу з боксу Олегу Машкіну.

«Миколаївщині є чим пишатися, ми завжди мали величезні спортивні досягнення. Миколаївці гідно представлені на спортивній олімпійській арені. Сьогодні ми пишаємося 10 спортсменами, які братимуть участь в Перших Європейських спортивних змаганнях в Баку», – звернулася до присутніх Оксана Янішевська.

Вона побажала спортсменам перемоги, натхнення, удачі, та зазначила, що вся  Миколаївщина щиро вболіватиме і підтримуватиме своїх спортсменів, та вже готується  зустрічати їх з новими перемогами.

Юні миколаївські спортсмени, гімнасти та танцюристи показали всім присутнім свою майстерність.

12 червня вся Олімпійська спільнота спостерігатиме за урочистим відкриттям в місті Баку спортивного мегафоруму Перших Європейських ігор. 6340 атлетів розіграють 250 комплектів нагород, відбудуться 328 змагань з 19 видів спорту.

Миколаївщину на Перших Європейських іграх у стрибках у воду представлятимуть Микита Кривопишин та Діана Шелестюк, у змаганнях з бадмінтону – Юлія Казарінова, у веслуванні на байдарках і каное – Віталій Цуркан, у велоспорті-шосе – Андрій Гривко, Олена Шарга та Віталій Буц, у фехтуванні – Ольга Харлан, у змаганнях з греко-римської боротьби – Микола Савченко, у боротьбі самбо – Іван Васильчук.

Бажаємо нашим спортсменам перемоги!

Всі новини →