Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївські артисти подарували концерти воїнам в зоні АТО

16/06/2015

За ініціативи волонтерів Тетяни Поліщук і Ольги Вербицької та за підтримки управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації миколаївські артисти провели за 2 дні 5 концертних програм для військовослужбовців в зоні АТО. Артисти подарували незабутні враження для бійців нашої легендарної 79-ї окремої аеромобільної бригади і морських піхотинців.

Кожен концерт артисти розпочинали з теплого привітання від миколаївців і вручення бійцям миколаївського хлібу. Концертна програма стала справжнім святом для бійців, вони із задоволенням танцювали і виконували відомі пісні разом з артистами.

Крім цього, учасниками концертних програм стали і мешканці двох населених пунктів Донецької області, яких майстерність артистів і українська пісня не залишила байдужими. Наприкінці заходу більшість з них приєдналися до виконання Гімну України.

Артисти підняли бойовий дух бійцям і подякували їм за мужність, патріотизм, героїзм у боротьбі за територіальну цілісність України.

 

Всі новини →