Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: Ми з вами зобов'язані стояти на сторожі прав і свобод українського народу

26/06/2015

Сьогодні керівники області та міста привітали актив Миколаївщини з наступаючим державним святом – Днем Конституції.

«У другій статті Конституції записано – суверенітет України поширюється на всю її територію. Зрадники і агресор – Російська Федерація захопив територію України, розв'язали бойові дії, йде війна, «гібридна війна», якої ще не бачив наш народ. Депутати місцевих рад Миколаївської області: 19 районів, 5 міст, обласна рада засудили дії Російської Федерації. Наші воїни героїчно б'ються за цілісність і незалежність України. Ми з вами зобов'язані стояти на сторожі прав і свобод українського народу, ми з вами – держслужбовці. Працюємо в дуже складний період – період реформ, які необхідні сьогодні Україні та українцям. Тому що ми втомилися від злиднів, соціальної несправедливості. Попереду – конституційна реформа, без якої не буде децентралізації. Ми готові змінювати країну, тому що ми патріоти. Для цього важливі нові Закони, необхідні нові люди, ще багато роботи. Вітаю вас з Днем Конституції. Слава Україні!», – привітав голова облдержадміністрації Вадим Меріков.

Почесними грамотами нагороджені: старший викладач кафедри археології, давньої та середньовічної історії Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського, учасник АТО Олександр Смирнов; викладач Миколаївського коледжу культури і мистецтв, заслужена артистка України Олена Бєлоусова; артистка Миколаївської обласної філармонії Ірина Лозова; заступник директора Миколаївського коледжу культури і мистецтв Сергій Мицик; голова правління благодійної організації Миколаївський фонд «Добро» Руслан Пересунько.

Подяками відзначені: Мішково-Погорілівський сільський голова Жовтневого району Михайло Каблуков; директор товариства з обмеженою відповідальністю «Оксамит» Микола кримчаків; директор ТОВ «Вікторія» Олександр Лептуга.

Студенти Миколаївського коледжу культури і мистецтв поклали квіти до пам'ятників видатних українських діячів Тарасу Шевченку та В'ячеславу Чорноволу.

Всі новини →