Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Правоохоронцям Миколаївщини представлено новопризначеного очільника ДАІ та його заступника

02/07/2015

Керівникам служб та підрозділів УМВС України в Миколаївській області представлено тимчасово виконуючих обов’язки начальника та заступника начальника УДАІ УМВС.

Заступник начальника УМВС полковник міліції Валерій Коба представив правоохоронцям новопризначених очільника управління ДАІ та його заступника.

Так, тимчасово виконуючим обов’язки керівника підрозділу призначено старшого інспектора батальйону патрульної служби особливого призначення «Миротворець» ГУ МВС України в Київській області полковника міліції Вадима Панченка, а його заступником - начальника спеціалізованого відділення ДПС з забезпечення супроводження спеціального загону ДАІ МВС України особливого призначення підполковника міліції Юрія Безуглого.

Валерій Коба довів до відома присутніх графік роботи, розстановку новостворених патрульних нарядів та роз’яснив основні пріоритети в їх діяльності. «Головне – це патрулювання, але у разі необхідності вжиття заходів адміністративного впливу відносно порушника вимог Правил дорожнього руху протоколи складаються інспекторами спецзагону ДПС особливого призначення. У проведенні адміністративної практики, заходів по оформленню матеріалів за фактами скоєння дорожньо-транспортних пригод практичну допомогу працівникам новоприбулих підрозділів будуть надавати фахівці з числа виведених за межі штатного розкладу ДАІ», - акцентував увагу присутніх полковник міліції.

Також заступник начальника УМВС повідомив про запланований початок діяльності атестаційної комісії, до складу якої увійдуть представники МВС України та громадськості, і зазначив про важливість співпраці між структурними підрозділами ОВС.

 

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Всі новини →