Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: 80 металургів змінили робочу форму на військову

25/07/2015

Сьогодні, 24 липня, керівники області та міста привітали трудовий колектив Миколаївського глиноземного заводу з 35-річним ювілеєм їхнього підприємства.

«Вже 35 років Миколаївський глиноземний завод – флагман металургії. Можна з упевненістю сказати, що ваше підприємство є надійним партнером і одним з найбільших платників податків області. Металурги не стоять осторонь від проблем Миколаївщини, вони займають активну громадянську позицію. 80 ваших колег змінили робочу форму на військову, і захищають територіальну цілісність і незалежність нашої держави. Це наші Герої», – сказав Вадим Меріков.

Голова облдержадміністрації відзначив і внесок трудового колективу в реалізацію соціальних проектів. «Тільки за останній рік вами перераховано понад 5 мільйонів гривень на соціальні проекти Миколаївської області та міста Миколаєва. А це дороги, водопровід в селах, дитячі будинки та інша інфраструктура. Ви велика, сильна команда, модернізоване підприємство, яке працює на благо нашого краю. Я вдячний кожному з вас, насамперед за вашу працю», – зазначив керівник області.

Заступник голови обласної ради Олександр Смирнов від імені депутатського корпусу побажав усім працівникам та членам їх сімей миру, здоров'я, спокою і стабільності.

«Сподіваюся, що Миколаївський глиноземний завод впишеться в ще не одну славну сторінку в біографію трудової Миколаївщини. Тримайтеся разом, пліч-о-пліч, і ви переможете будь-які проблеми», – сказав він.

Кращі металурги були відзначені почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради.

Всі новини →