Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Світ очима українського бійця: відбудеться благодійний аукціон

29/07/2015

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України» започаткувала проведення Благодійного аукціону на підтримку поранених бійців АТО «Ти тільки живи».

Партнерами проекту є Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Бойчука та Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури.

Виручені кошти будуть направлені на медичну підтримку поранених бійців АТО, придбання обмундирування, виробів для мультиплексерного та іншого телекомунікаційного обладнання. 

Благодійний аукціон відбудеться напередодні святкування Дня Незалежності України – 21 серпня о 14:00. 

Відбір творчих робіт митців Миколаївської області, які виявлять бажання взяти участь у проведені Благодійного аукціону, буде здійснено до 17 серпня.

Благодійний аукціон «Ти тільки живи» – це можливість побачити світ і мир очима українського бійця і водночас допомогти тим, хто ціною здоров'я і життя боронить Український світ і Український мир.

З більш детальною інформацією про аукціон, можна ознайомитися за посиланням.

Всі новини →