Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська оглянула хід ремонтних робіт кімнати для реабілітації військовослужбовців

05/08/2015

У госпіталі ветеранів війни повним ходом йдуть ремонтні роботи в кімнаті психологічної реабілітації учасників бойових дій. Нагадаємо, що ремонт проводиться з ініціативи голови облдержадміністрації Вадима Мерікова та за підтримки спонсорів та меценатів.

Сьогодні кімнату оглянула заступник облдержадміністрації Оксана Янішевська.

Начальник госпіталю Володимир Поточняк розповів, що проведення ремонту ні в якій мірі не заважає і не впливає на пацієнтів, які проходять лікування в закладі. Придбано всі необхідні будівельні матеріали. Будівельники працюють досить оперативно, що дасть можливість вже через кілька тижнів відкрити відремонтовану кімнату.

 «Я вдячна волонтерам, меценатам, спонсорам, за допомогу і підтримку. Завдяки спільним зусиллям, вже до кінця серпня ми зможемо презентувати відремонтовану кімнату. Це дасть можливість проводити комплексну реабілітацію військовослужбовців», –  сказала Оксана Янішевська.

Зазначимо, що в області працює  Миколаївська психологічна кризова служба. 15 волонтерів-психологів щодня займаються реабілітацією військовослужбоіців та їх сімей.

Всі новини →