Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаїв долучився до «Велосотні за мир»

06/08/2015

5 серпня в рамках всеукраїнського велотуру «За Мир» відбулась зустріч із грузинським велосипедистом Нодаром Берідзе, який планує відвідати 44 міста України.

Нодар Берідзе має на меті зібрати велосипедну сотню, до якої увійдуть представники з усіх областей України. «Велосотня за мир» 24 серпня вирушить за маршрутом Київ-Мінськ-Москва-Київ, щоб показати усьому світові, що усі люди є братами, і вони не хочуть воєн і втрат. До цього часу він планує об’їхати усі обласні центри України. До складу «Велосотні» увійдуть по дві людини від кожної області України, близько тридцяти – від Донецька та Луганська, та двадцять чоловік з різних країн світу.

В Миколаєві грузинського велосипедиста зустріли представники спортивних секцій з велоспорту та вітрильного спорту. Зі словами привітання виступили начальник та заступник начальника  відділу фізичної культури і спорту облдержадміністрації Олександр Садовський та Віктор Гінкул, народний депутат Тарас Кремінь, начальник відділу у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Микола Роздобудько, миколаївські спортсмени і працівники спортивних закладів.

Всі новини →