Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вимушеним переселенцям передали гуманітарну допомогу

21/08/2015

Сьогодні, 21 серпня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська передала більше 3 тонн гуманітарної допомоги вимушеним переселенцям. Ще одну тонну буде передано завтра.

«Відправляючи вантаж до зони проведення АТО, ми не могли залишити без уваги і допомоги вас. Ми щиро розділяємо ваше горе, і намагаємося створити всі умови, щоб Миколаївщина стала для вас другою домівкою», – звернулася Оксана Янішевська.

Вона також зазначила, що фермери та підприємці Миколаївської області зібрали 65 тонн гуманітарного вантажу, який вчора відправлено в зону проведення АТО.

Директор департаменту соціального захисту облдержадміністрації Ольга Сивопляс повідомила, що завдяки роботі облдержадміністрації така допомога надається регулярно і сьогодні її отримають більше 500 вимушених переселенців.

Заступник голови облдержадміністрації  поспілкувалася з сім'ями, які мають маленьких дітей, про підготовку до навчального року. Всі мали можливість задати питання та отримати необхідну консультацію.

«Нам таке спілкування потрібне, щоб ми розуміли нагальні потреби і щоб людина не залишалась один на один з проблемами. Всі мають знати, до кого звернутися і де отримати необхідну допомогу. Жодна людина не залишиться без уваги», – прокоментувала Оксана Янішевська.

Всі новини →