Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

07/09/2015

Сьогодні, 7 вересня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська взяла участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань виплати заробітної плати та оплати енергоносіїв в медичній сфері до кінця 2015 року під головуванням міністра Олександра Квіташвілі.

Так, за даними начальника управління охорони здоров’я Маргарити Капусти, на сьогоднішній день область потребує субвенцію з державного бюджету на  виплату заробітної плати (включаючи індексацію) у розмірі 136 млн. гривень та субвенцію на оплату енергоносіїв у сумі – 8,7 млн.грн.

Крім того, передбачається дофінансування на медичне обслуговування вимушених переселенців та виділення коштів на інсулін та гемодіаліз.

Так, станом на початок вересня за медичною допомогою в заклади охорони здоров’я області звернулось майже 8 тисяч громадян, які переселяються з Донецької і Луганської областей, АР Крим та міста Севастополя,  з них більше 3 тисяч дітей. Госпіталізовано для отримання стаціонарної допомоги 862 дорослих та 580 дітей.

Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська висловила надію, що область отримає субвенцію в повній мірі, для забезпечення заробітнею платнею працівників медичної сфери та організації повноцінної медичної допомоги населення. 

Всі новини →