Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївщина – надійний партнер: 9 жовтня в області пройде інвестиційний форум

11/09/2015

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков під час засідання колегії повідомив, що в області пройде інвестиційний форум: «Миколаївщина – надійний партнер».

«Нам вкрай важливі масштабні інвестиційні проекти. Такі як: поглиблення дна БДЛК, будівництво міжнародної дороги «Львів-Кіровоград-Миколаїв-Херсон», мостоперехід через річку Південний Буг, залучення інвесторів в транспортну систему Миколаївської області. З цих та інших питань 9 жовтня відбудеться інвестиційний форум, за участю великих інвесторів, представників Міністерств та відомств України, а також представників Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні».

Вадим Меріков закликав усіх керівників районів і міст взяти активну участь у роботі інвестиційного форуму: «Цей форум ми організовуємо для вас. Форум буде досить ефективним і цікавим. Упевнений, що після проведення таких презентацій ми зможемо реалізувати ряд серйозних проектів у Миколаївській області», – сказав він.

 

Всі новини →