Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Спортсменам-фехтувальникам з особливими потребами закупили спортивне обладнання

19/10/2015

Сьогодні, 19 жовтня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська разом з народним депутатом України Борисом Козирем вручили спортивне обладнання спортсменам-інвалідам, які  займаються фехтуванням.

«Ми розуміємо з якими складнощами сьогодні стикаються наші спортсмени, було прийнято рішення виділити додаткові кошти на закупівлю спортивного інвентарю для тих видів спорту, які виборюватимуть путівки на Олімпіаду та представлятимуть Україну на Олімпійських іграх. Така допомога та підтримка вкрай необхідна і потрібна нашим спортсменам», – сказала Оксана Янішевська.

Вона побажала спортсменам успіхів, перемоги та чесних змагань. Спортсмени-фехтувальники та тренер подякував обласній владі за таку суттєву допомогу.

З обласного бюджету виділено 2 млн гривень на підготовку спортсменів до Олімпійських ігор. Для спортсменів-фехтувальників з обмеженими фізичними можливостями було закуплено обладнання на більш ніж 63 тис грн. На цю суму закупили клинки рапіри, спортивний одяг, чохли та багато іншого. Вже завтра спортсмени випробують нове обладнання у Франції.

Серед спортсменів-фехтувальників Миколаївської області – 4 члени збірної команди України. майстер спорту України міжнародного класу Татьяна Позняк, майстер спорту України Михайло Бажуков, майстер спорту України  Володимир Головащенко, майстер спорту Олег Науменко. Всі вони спортсмени-кандидати на участь в Параолімпійських Іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Всі новини →