Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ще 6 сім’ям загиблих військових та інвалідам-учасникам АТО придбають квартири

10/11/2015

Сьогодні, 10 листопада, комісія під головуванням заступника голови облдержадміністрації Оксани Янішевської вивчала пропозиції щодо придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців  та інвалідам-учасникам АТО.

Комісія розглянула варіанти квартир для 6 родин загиблих військовослужбовців та 2 інвалідів-учасників АТО. І якщо пропозиції щодо квартир розташованих у місті Миколаєві підтримали одностайно, то варіанти придбання житла у містах Южноукраїнськ та Очаків викликали питання членів комісії. Оскільки не всі документи були підготовлені родиною, і  ціни виявилася завищеними, було прийнято рішення переглянути інші варіанти та провести додатковий моніторинг цін.

Комісія прийняла рішення придбати 6 квартир, які були заздалегідь оглянуті соціальними працівниками служб.

«Миколаївська область вже повністю отримала з державного бюджету заплановані кошти  на придбання житла для цієї категорії громадян, а це 10,9 млн. грн. Нами вже придбано 4 квартири і на разі ми розглянули ще 8 пропозицій. Процес не швидкий, адже ми вивчаємо ринок житла, моніторимо ціни. В той же час сім’ї загиблих військових та бійці можуть обрати варіанти, які до вподоби саме їм, а це і район і стан квартири.  Це особлива категорія людей, і ми намагаємося максимально враховувати їх пропозиції та обирати оптимальний варіант для кожної з сімей», - розповіла по завершенню заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська.

Всі новини →