Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

З Днем місцевого самоврядування!

07/12/2015

Вперше за багато років Україна розпочала реформи місцевого самоврядування. Роками «хтось зверху» вирішував, коли і скільки коштів передати на місця. Сьогодні ми формуємо самодостатні громади і вибудовуємо ефективну систему місцевого самоврядування. 

Завдяки фінансовій децентралізації наші місцеві бюджети перевиконані, а додаткові кошти направлені на реалізацію соціальних та інфраструктурних проектів.

Органи місцевого самоврядування – це влада, яка найбільш наближена до людей ланка влади. Саме на вас покладена велика відповідальність, саме ви відстоюєте інтереси територіальної громади.  Довіра людей є тим фундаментом  самоуправління, що дасть можливість вибудувати нову ефективну європейську модель місцевого управління.

Об’єднавши зусилля нам вдається не лише вирішувати чимало проблемних питань, а  успішно реалізовувати багато нових проектів, планів, задумів.

Я вітаю вас з цим святом і бажаю мудрості, успіхів, натхнення у служінні інтересам громади.

 

 

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков

Всі новини →