Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Обласна влада об'єднує зусилля з активістами у питанні ремонту доріг

16/12/2015

Питання ремонту доріг обговорили сьогодні, 16 грудня, під час зустрічі голови облдержадміністрації Вадима Мерікова з громадськими активістами Ярославом Захаренко, Євгеном Воловим, Тетяною Локацькою і Петром Цициліним.

Саме ці активісти увійшли до координаційної ради при облдержадміністрації щодо сприяння реалізації державної політики у сфері дорожнього господарства, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування.

За пропозицією Вадима Мерікова очолив консультативний орган Ярослав Захаренко.

Активісти запропонували внести зміни до складу ради, доповнивши його експертами у сфері дорожнього господарства, які могли б консультувати з важливих, а іноді і спірних питань.

Вадим Меріков впевнений, що такий консультативний орган дасть можливість не тільки об'єднати зусилля обласної влади та громадськості, але й стане майданчиком для відкритого обговорення і ефективних дій з багатьох напрямків. Таких як встановлення вагових комплексів, контроль за якістю ремонтних робіт, розподіл коштів,  впровадження нових проектів.

«У нас одні з найгірших доріг в Україні, і зрозуміло, що навіть за півроку ми не зробимо їх європейського рівня, але ми повинні об'єднати наші зусилля, а головне зробити всі процеси прозорими. Не буде доріг – не буде подальшого розвитку нашої області», – сказав Вадим Меріков.

За результатами зустрічі домовилися, що перше засідання відбудеться вже цього місяця.

До складу координаційної ради також увійшли представники обласної та міської влади, правоохоронних органів, Укртрансінспекції, Миколаївського облавтодору.

Всі новини →