Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська дітям в День Святого Миколая: Дива існують, а мрії збуваються

19/12/2015

 Заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська привітала дітей Миколаївщини з Днем Святого Миколая. Сьогоднішній день став початком новорічних і різдвяних святкувань. Так, у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії сьогодні, 19 грудня, відбувся благодійний спектакль прем'єра дитячої казки «Шерлок в перьях и Доктор Га-Гатсон» для дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО та переселенців з усієї області.

«День Святого Миколая – свято для всіх діточок. На вас чекає величезна кількість сюрпризів, сьогодні ви побачите чудову виставу, зустрінете святого Миколая, а попереду у вас веселі канікули, Новий Рік і чудові різдвяні свята. В сьогоднішній вечір кожен з вас може загадати найзаповітніше бажання і воно обов’язково здійсниться!  Я бажаю вам рости слухняними і чемними, здоровими і щасливими і пам’ятати, що дива існують, а мрії збуваються», - привітала діток зі святом заступник голови облдержадміністрації.

За її словами, традиційно сьогодні заходи проходять і в театрі, і в обласному палаці культури і в кожному інтернатному закладі, в кожній школі.

До привітань долучилася голова обласної ради вікторія Москаленко, і побажала дітям здоров'я, веселих свят та чудових канікул.

Директор театру Микола Берсон розповів, що в сьогоднішній святковий день вистави відвідають більше 800 дітей з усієї області.

Після святкової вистави та привітання Святого Миколая малеча отримала солодкі подарунки.

Всі новини →