Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оксана Янішевська привітала трудовий колектив «Зоря»-«Машпроект» з Новорічними святами

25/12/2015

Сьогодні, 25 грудня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська  відвідала щорічний урочистий захід Лауреатів премії ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

«Для нас усіх «Зоря» - це не просто успішне підприємство, це величезна гордість нашої країни, області, міста. Ваша найвища цінність – це люди, трудовий колектив, професіонали, які складають загальний золотий фонд підприємства. «Зоря» - приклад для інших. Ви не забуваєте наше майбутнє, працюєте  з молоддю, яка незабаром складе мабуть конкуренцію професіоналам», - сказала Оксана Янішевська.

Заступник голови облдержадміністрації привітала колектив з наступаючими святами, побажала мирного неба, добра, злагоди, міцного здоров’я, процвітання підприємству і нашій країні.

Директор підприємства Костянтин Картошкін розповів, що по підсумкам року, поставлені плани виконані на 90%:

«За цей рік ми навчилися змінюватися,  дивитися в обличчя труднощам, які нас оточують і з легкістю вирішувати їх. Я вдячний людям, які тут працюють, і пишаюсь що вже другий рік працюю разом з вами». 

Всі новини →