Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївщину звільняють від снігової негоди

20/01/2016

За дорученням голови облдержадміністрації Вадима Мерікова вже другий день 200 морпіхів допомагають комунальникам розчистити від снігу і льоду трамвайні колії. Завдяки кропіткій роботі в обласному центрі запущено 6 трамваїв.

Сьогодні Вадим Меріков побував в районі містечка «Казка» де кипить робота, залучені не лише військові, а й додаткова техніка. Він подякував військовим за допомогу і дав низку доручень.

Щоб дати можливість оперативно розчищати трамвайні колії керівник області доручив начальнику Нацполіціі в Миколаївській області Віталію Гончарову організувати перекриття тих напрямів.

Після чого Вадим Меріков проінспектував трасу М-14, де вже запущений проїзд легкового транспорту.

«Зараз ми робимо все, щоб забезпечити безпечну проїжджуваність і двосторонній рух. Як тільки буде забезпечений безпечний проїзд буде пропускатися і великовантажний транспорт. Ми не повинні допустити аварійних ситуацій», - сказав Вадим Меріков.

Вадим Меріков подякував патрульних, які несуть службу на блокпостах та поспілкувався з далекобійниками, який як то кажуть «рвуться в бій»: готові їхати при цьому не забезпечені засобами протиковзання (ланцюги), тросами і багатьма іншими засобами, який завжди знадобляться в складних погодних умовах.

«Якщо один з цих вантажівок зупиниться на трасі значить ми заблокуємо повністю рух», - сказав Вадим Меріков.

Трасу за допомогою важкої техніки розширюють для забезпечення двостороннього руху.

Всі новини →