Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Миколаєві стартував новий проект: «Бізнес інкубатор для інвалідів та ветеранів АТО»

25/01/2016

22 січня відбулися збори ветеранської організації «Українська асоціація інвалідів АТО». У заході взяли участь більше 60 військовослужбовців, радник голови облдержадміністрації Валентин Тимофєєв та члени Центру допомоги учасникам АТО.

Керівники Спілки ветеранів Олександр Терещенко та Ілля Шполянський прозвітували про результати діяльності у 2015 році та презентували план роботи організації на 2016 рік.

Головною ж метою зустрічі стала презентація нового масштабного проекту «Бізнес інкубатор для інвалідів та ветеранів АТО», який реалізується зусиллями ГО «Асоціація інвалідів АТО», «Миколаївського клубу директорів», тренінгової агенції «Бізнес КУБ».

Презентацію провели молоді амбітні підприємці, які визвалися  допомагати демобілізованим військовослужбовцям.

В рамках проекту зможуть  пройти не тільки навчання, а й отримають можливість відкрити власну справу майже 40 інвалідів та учасників АТО.

Як повідомив Ілля Шполянський, в проекті мають можливість взяти участь і  члени сімей ветеранів або діючих військовослужбовців.

Передбачено  три етапи програми:

1. Психологічна адаптація - (1-2 тижні) на цьому етапі учасники отримають допомогу із підвищення мотивації та самооцінки для відкриття власної справи.

2. Бізнес-теорія (1,5 місяці). Особливість цього курсу, в тому, що усі тренінги будуть вести реальні молоді бізнесмени які мають практичний досвід та працюючі підприємства. Кожен з учасників проекту підготовить бізнес-план, під який після захисту буде надано стартовий капітал (на рекламні витрати).

3. Бізнес-практика (4 місяці). Реалізація кожного бізнес-плану за допомогою бізнес-кураторів, які будуть щоденно підтримувати та допомагати учаснику протягом усього проекту.

Одразу після презентації для участі в проекті зареєструвалось 26 ветеранів АТО, з них 7 інвалідів.

Наразі набір учасників проекту триває, реєструватись за посиланням: http://goo.gl/forms/W3MnhbOI7z

Всі новини →