Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Директора регіонального ландшафтного парку «Тилігульський» відбиратимуть на відкритому конкурсі

27/01/2016

Вадим Меріков підписав розпорядження «Про оголошення конкурсного відбору на посаду директора регіонального ландшафтного парку «Тилігульський».

Нагадаємо, що за ініціативи голови облдержадміністрації в області запроваджено проведення конкурсних відборів на посади керівників підприємств, установ, організацій спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст.

Коментуючи таке нововведення Вадим Меріков зазначив:

«Немає поганих закладів чи установ, є неефективні менеджери. Система відкритих конкурсів дасть можливість обирати кращих серед кращих. Саме справжні стратегічні менеджери мають досягти позитивних результатів у досить стислі терміни».

Відповідно до розпорядження після опублікування офіційного оголошення про початок конкурсного відбору та вимог до кандидатів на сайті облдержадміністрації, обласної ради та сайті департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму розпочнеться прийом документів.

Документи прийматиме відділ кадрової роботи апарату облдержадміністрації. Після чого конкурсною комісією облдержадміністрації буде проведено іспит та співбесіду з конкурсантами і за їх результатами будуть винесені рішення.

Всі новини →