Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Підписано Меморандум про партнерство з Кенштинським районом (Польща)

05/02/2016

Сьогодні, 5 лютого, в ході робочого візиту до Польщі, було підписано Меморандум про партнерство між Жовтневим районом Миколаївської області та районом Кенштин.

Голова обласної ради Вікторія Москаленко впевнена, що міжнародне співробітництво в майбутньому забезпечить гарну можливості для обміну досвідом.

Староста Кенштинського району Ришард Нєдюлька додав, що підписаний Меморандум спрямований на подальше зміцнення дружби та розвитку співпраці між районом.

За умовами Меморандуму, буде створено робочу групу, що представлятиме обидва регіони для реалізації діяльності в наступних галузях: міське управління, освіта й культура, економічно-господарське та бізнес-просування, соціальний захист. Планується проведення навчальних курсів та семінарів з питань міської інфраструктури, освіти, культури, інституційного розвитку, навколишнього середовища, охорони здоров'я.

Цього ж дня, заступник голови облдержадміністрації Оксана Янішевська разом з усією українською делегацією відвідала фотовиставку «Україна. Обличчя війни», на якій були представлені світлини бойових дій на сході країни.

За словами Оксани Янішевської виставка викликала справжній аншлаг відвідувачів.

«Фотовиставка викликала неймовірний шквал емоцій у всіх відвідувачів. Люди зі сльозами на очах переглядали світлини наших українських реалій і бажали якнайскорішого миру Україні», - поділилася враженнями з виставки заступник голови облдержадміністрації.   

Всі новини →