Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

10/02/2016

 За словами голови облдержадміністрації Вадима Мерікова, в 2015 році відкоригована проектно-кошторисна документація та отримано позитивний висновок філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Миколаївській області. Для завершення робіт та введення об'єкта в експлуатацію необхідно 15,1 млн. грн.

 «Важливо завершити будівництво фехтувального залу, тому відкоригована проектно-кошторисна документація, проект запропонований для участі в конкурсі регіонального розвитку для фінансування за рахунок ДФРР», - зазначив він.

Висловив свою думку голова облдержадміністрації і з приводу гучних заяв деяких політичних діячів:

«Зараз ми бачимо, як деякі політичні діячі педалюють цю тему. Особливо дивує «активізація» тих, хто ще в 2012 році не завершили розпочате під передвиборчу кампанію будівництво. Як швидко вони забули, коли в спортмістечку під приїзд «вищих чинів» підрядник виконав в борг роботи вартістю близько 11-15 млн. грн. Тоді проект з багатомільйонними боргами презентували, як кажуть «для картинки», на цьому все і закінчилося. Згадаймо і проект, який так і не став «Серцем міста». І таких передвиборчих масштабних будівництв було багато, а ми до сих пір продовжуємо погашати борги минулої влади. Тільки в минулому році ми погасили 20 млн. грн. Так, більше 8 млн. грн. державного боргу, за придбане медобладнання, погасили з обласного бюджету».

У той же час голова облдержадміністрації сподівається на місцеву владу, яка також повинна бути зацікавлена ​​в завершенні будівництва фехтувального залу.

«Та й депутати Миколаївської міської ради, які так і не розподілили бюджет розвитку, думаю повинні знайти кошти для завершення будівництва залу фехтування».

Нагадаємо, що в рамках державного фонду регіонального розвитку проекти софінансуються з місцевого бюджету, а це не менше 10% від загальної суми.

Всі новини →