Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков передав вдові загиблого Героя орден «За мужність»

26/02/2016

Сьогодні, 26 лютого, голова облдержадміністрації Вадим Меріков разом з головою облради Вікторією Москаленко провідав сім'ю загиблого учасника АТО Олександра Галущинського.

Вадим Меріков передав вдові Оксані орден «За мужність» ІІІ ступеня. Синам 4-річному Іллі та 10-річному Леоніду привезли подарунки: ноутбук, іграшки, солодощі.

Олександр Галущинський загинув в червні 2015 року, в зоні проведення АТО, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Новомихайлівка, Мар'їнського району, Донецької області.

Про таких як Олександр говорять - справжній патріот, брав активну участь в Революції Переваги.

Сім'я живе в селі Берізки, Кривоозерського району. Оксана Вікторівна вчитель математики в сільської школи. Говорити про загиблого чоловіка Олександра складно, а ось про синів трохи розповіла. За словами Оксани, молодший син мріє стати військовим, а найулюбленіші іграшки - військова техніка. Льоня ж ще не визначився, але як і мама любить точні науки, а математика - улюблений предмет в школі.

Вадим Меріков поцікавився, чи всі соціальні виплати оформлені, та запитав чим може допомогти родині Героя.

Оксана, дуже скромна, каже, що просити не звикла, але пообіцяла подумати, якої допомоги потребує. Розповіла, що ще не оформила документи на виділення земельної ділянки, тому це питання на особистий контроль взяли керівники області.

Вадим Меріков доручив керівнику РДА визначити необхідних робіт з благоустрою двору та встановлення лічильника, зі свого боку пообіцяв допомогти у вирішенні цих питань.

«Найскладніше дивитися на те, як плачуть вдови наших Героїв ... підбирати слова співчуття ... Ком у горлі, коли хлопчаки з гордістю дивляться на нагороду батька. Олександр, загинув в червні минулого року, захищаючи нашу країну, віддав своє життя за мир в Миколаївській області, він як і 135 Воїнів, будуть жити в наших серцях. Герої, іменами, яких потрібно називати вулиці!», - прокоментував зустріч на своїй сторінці в Фейсбуці Вадим Меріков.

Всі новини →