Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: «Зоря»-«Машпроект» знизив частку російських замовлень з 40% до 3%

14/03/2016

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков в своєму річному звіті розповів, що частка промисловості в регіональному валовому продукті становить понад 25% і більше третини надходжень до бюджету.
 
Серед пріоритетних регіональних реформ - перезавантаження промисловості в умовах скорочення товарообігу і дво сторонніх секторальних санкцій з Російською Федерацією.
 
«Сьогодні підприємства переорієнтуються на інші ринки збуту, виробництво нових видів продукції. Тільки 2015 році Миколаївстандартметрологією видано понад 150 сертифікатів і атестатів відповідності стандартам якості. Наприклад, «Зоря» - «Машпроект» завдяки роботі на ринках Китаю, Індії, Ірану знизив частку російських замовлень з 40% до 3%», - розповів він.
 
Вадим Меріков нагадав, що між Концерном «Укроборонпром» і облдержадміністрацією підписано Меморандум щодо розширення співпраці з підприємствами області з імпортозаміщення. До реалізації проекту залучено понад 100 підприємств області.

Всі новини →