Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

18/03/2016

 Про це голова облдержадміністрації Вадим Меріков заявив під час підписання Меморандуму про співпрацю з керівником Миколаївського заводу «Югцемент» Андрієм Навроцьким.

«2014-2015 був для Миколаївської області - роком боротьби з сепаратизмом і тероризмом, а 2016 - стане роком роботи з інвесторами. В цьому році ми запланували максимально залучати інвесторів до нашого регіону. Сьогоднішнє підписання Меморандуму свого роду гарантія наших намірів активно розвивати наш регіон і підтримувати потенційних інвесторів», - сказав голова облдержадміністрації.

Вадим Меріков зазначив, що Меморандуми - це соціальне партнерство між обласною владою та представниками бізнесу.

У свою чергу директор заводу Андрій Навроцький зауважив, що підприємство в цьому році планує реалізувати кілька інвестиційних проектів, які в більшій мірі будуть спрямовані на охорону екології та навколишнього середовища.

Крім того, в рамках договору передбачено фінансування проектів з енергозбереження закладів освіти, охорони здоров'я, соціального захисту.

«Ми соціально орієнтована компанія: підтримуємо благодійну діяльність, допомагаємо школам, військовим. Цей Меморандум - крок до взаємовигідної співпраці бізнесу і влади», - сказав він.

Всі новини →