Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков розкритикував позицію «Укравтодору» і висунув жорсткі вимоги по ремонту доріг в області

23/03/2016

 Таку заяву голова облдержадміністрації Вадим Меріков зробив під час наради з питання ремонту та експлуатації доріг в області за участю начальника управління експлуатації «Укравтодору» Олега Федоренка.

 «Я доповім, що ситуація з дорогою Н-11 «Дніпропетровськ-Миколаїв» дуже критична», - констатував Олег Федоренко.

Вадим Меріков наполегливо  порекомендував представнику «Укравтодору» в Київ  повертатися по дорозі Н-14.

У свою чергу, перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Романчук, нагадав, як в січні, разом з народними депутатами і Олегом Федоренко були присутні на комісії «Укравтодору».

«Тоді був представлений план, та й складна ситуація з дорогами в нашій області для вас не новина, як ви запропонували для ремонту Н-11 тільки 100 млн. грн, а не 250 млн. грн, у нас велике питання. Ви обманули нас?».

Вадим Меріков досить жорстко поставив питання про перерозподіл коштів, вже тих, які є в бюджеті - 100 млн. грн.

«Я вимагаю перерозподілити ці кошти на 2 ділянки від кордону від Баштанки до Нового Бугу і від Миколаївської області до Казанки. Інших варіантів немає, тому, що ремонту 10 км ми не приймаємо!».

Він наполягає, щоб почався одночасний ремонт по всіх ділянках на трасі Н-11 від кордону з Дніпропетровською областю до Баштанки. А також були спрямовані заплановані кредитні кошти (224 млн. грн) на дорожні роботи в Миколаївській області. Крім того, Вадим Меріков повторно звернеться до Андрія Батищева з проханням про виділення коштів з резервного фонду «Укравтодору», які були заплановані для нашої області.

У той же час він зазначив, що з обласного бюджету, на найближчій сесії, до 15 млн. грн., буде виділено ще 20 млн. грн. на ремонт доріг. Також будуть спрямовані кошти з районних бюджетів в рамках співфінансування.

Всі новини →