Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков: Мужність наших дідів надихає наших воїнів на боротьбу з російським агресором

28/03/2016

Сьогодні, 28 березня, Миколаїв відзначає 72-гу річницю визволення від фашистських загарбників. Сотні жителів міста й області, ветерани та військовослужбовці-учасники АТО, серед яких кіборги Сергій Танасов і Олександр Терещенко, а також голова облдержадміністрації Вадим Меріков, голова обласної ради Вікторія Москаленко, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, депутати обласної та міської ради прийшли на мітинг до Меморіального комплексу 68-ми десантників-ольшанців.

«28 березня для миколаївців, жителів області знаменний день. День Перемоги над фашизмом, насильством, окупації в українському місті. Мужність наших дідів, Героїв-ольшанців сьогодні надихає наших воїнів на боротьбу з російським агресором. Ольшанці перемогли у 1944 році, упевнений, українська армія, український народ здобуде перемогу над окупантами і в Автономній республіці Крим, і Донецькій, Луганській областях. У це світле свято хотів би побажати всім мирного неба над Україною», – сказав Вадим Меріков.

Миколаївці, ветерани, керівництво області та міста хвилиною мовчання згадали всіх, хто загинув, захищаючи українську землю, після чого поклали квіти до меморіального комплексу і вічного вогню.

«Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто не боявся віддати своє життя за визволення рідної землі, для кого війна не просто слова, а захист держави – мета життя. Нинішні учасники АТО, Герої – це спадкоємці, тих воїнів-визволителів, які рятували нашу землю більше 70 років тому. Вірю, що Україна переможе, а патріоти завжди є і будуть головними героями українського народу», – сказала Вікторія Москаленко.

Всі новини →