Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Вадим Меріков новопризначеному керівнику Жовтневного району: Децентралізація - одна з найважливіших задач

04/05/2016

 Сьогодні, 4 травня, голова обласної державної адміністрації Вадим Меріков, голова обласної ради Вікторія Москаленко представили нового голову Жовтневого району.

«Молода людина, бойовий підполковник, який захищав нашу Батьківщину, не ховався за спини, а воював і відстоював територіальну цілісність України. Радий, що він погодився займати цю посаду і дуже приємно, що Президент України Петро Порошенко призначив Олександра Демчука та Сергія Танасова керівниками районів. Упевнений, вони зможуть реалізувати започатковані реформи», - сказав Вадим Меріков.

Він зазначив, що Жовтневий район один з успішних районів області. Так, за результатами 4 місяців район виконав фінансовий план на 153%. В районі найбільша кількість проектів, які будуть виконані в рамках співфінансування з державного фонду регіонального розвитку.

Серед важливих завдань, які Вадим Меріков поставив перед новим керівником району - реалізація реформ децентралізації, об'єднання громад, соціальна підтримка військовослужбовців, ветеранів та пільгових категорій жителів районів. Він порекомендував Олександру Демчуку налагодити конструктивну роботу з депутатським корпусом.

«Закликаю голів сільських рад взяти прапор реформ і бути першими у впровадженні децентралізації на місцях. Переконаний, що ми разом з вами вже в цьому році зможемо показати приклад ефективного об'єднання громад. І це одне з найважливіших завдань, яке стоїть перед вами, Олександр. Бажаю вам усім бути реформаторами, розвивати район, область, країну. Мирного неба і з перемогою в серці», - сказав Вадим Меріков.

У свою чергу Вікторія Москаленко подякувала всім співробітників адміністрації за плідну роботу і зазначила: «Це дуже складна і відповідальна робота на благо громади Жовтневого району. Сил, натхнення, мудрості консолідувати громаду, продовжити розпочаті реформи і перетворення. Тільки реформуючи можна досягти успіху».

Олександр Демчук подякував за надану довіру і висловив надію: «Можливо, я багато не знаю, багато чому необхідно навчитися, але я сподіваюся, що за підтримки депутатського корпусу, голів сільських, селищних рад, представників бізнесу та аграріїв я зможу продовжити ті добрі справи, які були розпочаті для громади Жовтневщіни. Сподіваюся на конструктивний діалог і плідну співпрацю. Слава Україні!»

Всі новини →