Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Стартувала міжнародна археологічна конференція «Ольвійський форум»

04/05/2016

3 травня у приміщенні Миколаївського обласного краєзнавчого музею відбулось урочисте відкриття та пленарне засідання міжнародної археологічної конференції «Ольвійський форум» (пам’яті В.В. Крапівіної).

Захід зібрав 65 науковців з України, Росії, Молдови, Польщі та Франції. На заході був присутній миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Як розповів старший викладач кафедри історії та археології навчально-наукового інституту історії, політології та права МНУ ім.В.Сухомлинського Олександр Смирнов, це перша в Україні в цілому і в Миколаєві зокрема така конференція, мета якої - представити результати багаторічних археологічних досліджень на Півдні України.

Гості та учасники конференції відвідають не тільки Ольвію, але і Дикий Сад, Червоний Маяк, а також Херсонський краєзнавчий музей. Завершиться конференція 5 травня.

 

Фото: inshe.tv

Всі новини →