Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

День Южноукраїнська ознаменувався відкриттями соціально важливих об’єктів

22/05/2016

Вчора, 21 травня, місто Южноукраїнск відсвяткувало свій День народження. У святкових заходах взяли участь і заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Бонь, голова облради Вікторія Москаленко та її заступник Михайло Соколов, народний депутат Олександр Лівік.

Цього дня в місті відкрили ряд важливих соціальних об’єктів.

Тепер в місті функціонує новий офіс Центр надання адміністративних послуг. Центр був створений ще у 2013 році, на сьогодні штатна кількість збільшилась в тричі, а городяни отримують 128 адміністративних послуг. Тож за ініціативи міського голови Віктора Пароконного відкрито новий офіс Центру. За його словами ЦНАП став дієвим механізмом боротьби з корупцією та  додатковим інструментом поповнення місцевого бюджету.

З початку року через Центр надано 2433 адміністративні послуги, з них тільки в квітні – 1314, це пов'язано з децентралізацією, а саме з прийняттям містом нових повноважень. З квітня розпочато надання послуг з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та реєстрації прав на нерухоме майно, завдяки чому тільки за 15 робочих днів квітня додатково зароблено до міського бюджету понад 27 тис.грн.

«Для Южноукраїнська – це вкрай важливий і перспективний Центр. Радує, що міський голова приділяє цьому належну увагу, адже Центр – головна площадка для комунікації городян та міської влади. Впевнений, що від того, яка відноситься мер до роботи адмінцентру, він демонструє своє відношення  до мешканців міста», – зазначив В’ячеслав Бонь.

Цього ж дня в місті здійснили пуск теплового пункту, пункту виміру і внутрибудинкового доочищення питної води, диспетчерської з автоматизації системи контролю й обліку енергоресурсів, а також модуль з сортування та обробки побутових  відходів.

Всі новини →