Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

27/05/2016

Голова облдержадміністрації Вадим Меріков підписав розпорядження «Про обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автодорогами загального користування при високих температурах повітря».

В документі рукомендовано Службі автомобільних доріг у Миколаївській області на літній період (а саме коли температура повітря досягне +28 градусів) тимчасово обмежити або заборони в установленому порядку руху вантажівок на окремих ділянках доріг, перенаправляючи автотранспорт на інші визначені ділянки автомобільних доріг.

Розробити та погодити з головним управлінням Національної поліції в Миколаївській області та управлінням Укртрансбезпеки у Миколаївській області маршрути об’їзду ділянок, на яких обмежено рух.

Визначитись з переліком та розміщенням стоянок великовагових транспортних засобів на період дії обмежень, встановити відповідні забороняючі та інформаційні дорожні знаки, інформаційні панно; місця стоянок для відстою, схеми розміщення дорожніх знаків та панно погодити з головним управлінням Національної поліції в Миколаївській області та управлінням Укртрансбезпеки у Миколаївській області;

Запропонувати управлінню Укртрансбезпеки у Миколаївській області та головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області здійснювати відповідний контроль за дотриманням учасниками дорожнього руху встановлених обмежень руху великовагових транспортних засобів. При температурі більше ніж +28 вживати заходів для припинення руху великовагових транспортних засобів, рекомендуючи водіям здійснювати відстій у визначених місцях.

 Доручити райдержадміністраціям та рекомендувати виконавчим органам міських (міст обласного значення) рад спільно з керівництвом зерноприймальних підприємств, гранітних та піщаних кар’єрів забезпечити щомісячний, а у разі необхідності, щодобовий моніторинг інтенсивності руху вантажного автотранспорту автомобільними дорогами загального користування.

Також доручено забезпечити разом з керівництвом зерноприймальних підприємств, гранітних та піщаних кар’єрів належну діяльність диспетчерських пунктів з метою узгодження руху вантажного автотранспорту.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Миколу Романчука.

Всі новини →