Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Миколаївщино, святкуймо День захисту дітей!

30/05/2016

По всій області розпочинається калейдоскоп святкових заходів присвячених Дню захисту дітей.

Шановні миколаївці та гості міста, запрошуємо вас долучитись!

Так, 31 травня, дитяче містечко «Казка» підготувала дитячу розважальна програму для маленьких відвідувачів, яка розпочнеться о 9.00, а вже 1 червня з 09.30 у Казці буде проведено фотовиставку дитячих робіт та конкурс малюнку на асфальті.

Цього ж дня, 31 травня, буде проведений Святковий концерт для вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, який розпочнеться об 11.00 в Обласному палаці культури.

1 червня Миколаївський зоопарк влаштовує День відкритих дверей для дітей протягом всього дня., а обласна бібліотека для дітей ім. В.Лягіна організовує ігрову програму «Територія дитинства та творчості» та «День веселих витівок».

Цього ж дня, об 11.00  в Каштановому сквері стартує Концертно-розважальна програма для миколаївців та гостей міста.

Музеї також влаштовують святкову програму: обласний краєзнавчий музей 1 червня організовує виставку творчих робіт дитячої школи мистецтв «Фрегат»,а обласний художній музей ім. В.Верещагіна презентує тематичну експозицію, яка буде представлена з 1 по 5 червня.

В ці дні будуть організовані святкові заходи в кожному районі та місті області, а також спеціальні програми для дітей-вихованців центрів соціально-психологічної реабілітації.

Передбачається і урочисте відкриття пришкільних таборів, а також перших оздоровчих змін в таборах області. 

Запрошуємо долучитись!

Повний перелік заходів можна переглянути тут.

 

 

Всі новини →