Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Міжнародний день захисту дітей в обласному краєзнавчому музеї

01/06/2016

1 червня в Миколаївському обласному краєзнавчому музеї пройшли  різноманітні заходи, а саме: для найменших, вихованців дошкільного навчального закладу №29  відбулися лялькові вистави «Болгарські народні казки про тварин», для дітей с. Чорноморка Очаківського р-ну проведено майстер-клас по виготовленню текстильної іграшки «Сорока», для школярів міста та області – різні  тематичні екскурсії.

В обласній бібліотеці, у відділі обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1- 4 класів малят радо зустрічала красуня Літо, яка привітала всіх зі святом Дня захисту дітей, початком Літа і канікулами. А потім Літо запропонувало пограти дітям у літературний квест, мандруючи відділами бібліотеки і виконуючи завдання книжкових персонажів: Гуллівера, Клоунеси Наташі, Мері Попінс і Аліси.

У відділі обслуговування учнів 5-9 класів протягом дня грали, танцювали, співали, веселилися. Також діти із задоволенням мандрували по загадкових слідах літературними маршрутами. Вони показали себе справжніми ерудитами. Особливо сподобалося дітворі гра на підлозі – бібліотвістер «Веселі крученики». Родзинкою свята стала презентація літературного Є-доміно «Галопом по Європі». Учасники грали у доміно та подорожували Європою, відповідали на літературні запитання, серед яких траплялися загадки англійською мовою за творами авторів європейських країн.

Відділ масової роботи та естетичного виховання став у цей день для всіх бажаючих територією дитинства та творчості. Кожен мав змогу відкрити в собі творчі здібності.

Опинившись на території малювання, можна було проявити свої здібності у незвичайному малюнку. А на території оригамі – змайструвати власноруч поробку-оригамі та ще й пограти. Дивовижною виявилася територія дизайну – майстер-клас з виготовлення браслетів з булавочок і бісеру.

Але найбільше вабила всіх територія сюрпризів, адже там на дітей чекав солодкий сюрприз. Свято вдалося на славу і надовго запам’ятається дітям.

Всі новини →