Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Пройшла нарада з питань підготовки і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку поточного року

04/06/2016

 3 червня в малій залі Миколаївської облдержадміністрації пройшла нарада з питань підготовки і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку поточного року. Участь у засіданні взяли заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Бонь, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, головних управлінь: ДСНС України, Національної поліції, Держпродспоживслужби у Миколаївській області та інших відомств. 

Під час наради обговорювались питання стану підготовки та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей: зокрема стан пожежної та техногенної безпеки, медичного та санітарно-епідеміологічного благополуччя тощо. 
Під час своєї доповіді В’ячеслав Мазур, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з питань державного нагляду та контролю, довів до відома присутніх статистику виникнення пожеж та надзвичайних подій на об’єктах оздоровлення та відпочинку у минулі роки.

В’ячеслав Анатолійович акцентував увагу членів комісії на тому, що вже декілька років поспіль спостерігається систематичність виникнення пожеж на об’єктах відпочинку. Крім того, зазначив, що в поточному році проінспектовано об’єкти літнього відпочинку та оздоровлення дітей, всім відповідальним особам рекомендовано вжити заходи для усунення виявлених недоліків.
За результатами розгляду питань було прийнято ряд рішень та надано відповідні розпорядження.

Всі новини →