Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

45 дітей учасників бойових дій оздоровляться в Хорватії

14/06/2016

Наприкінці червня 45 дітей учасників бойових дій антитерористичної операції та родин біженців з Донбасу направляться на відпочинок в Хорватію.

Вже другий рік поспіль наші регіональні партнери за сприяння  Посольства України в Республіці Хорватія запрошують на відпочинок дітей з Миколаївської області  на Адріатичному узбережжі в м.Сельце.

Діти проведуть на оздоровленні тиждень, за цей час плануються зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Олександром Левченком та жупаном Карловацької жупанії Іваном Вучичем, проведення прес-конференції в Посольстві України в Хорватії, відвідування фестивалю мистецтв в м.Карловац.

Діти матимуть можливість отримати комплекс оздоровчих послуг, відвідати історичні та культурні місця Хорватії, ознайомитися з традиціями країни та знайти нових друзів.

Всі новини →