Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Урочисте відкриття реконструйованого закладу дошкільної освіти “Чебурашка”

27/12/2018

27 грудня жителі міста Баштанка чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям не просто як зимовий день, але і як день відкриття реконструйованого дитячого садка. Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, прикрашені іграшками новорічні ялинки,  весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – все говорило про те, наскільки важливе відкриття реконструйованого дитячого садка “Чебурашка” для жителів міста.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: депутат Верховної Ради України Андрій Вадатурський, перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, голова об’єднаної громади Іван Рубський, секретар міської ради Людмила Луценко, начальник відділу освіти молоді та спорту Ганна Зеркаліна, батьки діти та вихователі садочка.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали дитячі колективи, які дякували всім причетним за чудовий реконструйований садок.

Андрій Вадатурський привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням реконструйованого затишного садочку та побажав всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Вітаючи присутніх з цією подією голова об’єднаної громади Іван Рубський подякував за співпрацю, та фінансову підтримку  народному депутату України Андрію Вадатурському, виконавчому комітету всім хто був причетний до виконання робіт.

Але на цьому приємності для мешканців Баштанки не закінчуюся. Так, в 2019 році, на додаток до минулорічних ініціатив, передбачається спрямувати ще кошти на реконструкцію приміщень ЗДО «Чебурашка», та оновлення меблів по всіх задочках громади.

Також щирі слова подяки звучали від директора закладу Тетяни Постики народному депутату України Андрію Вадатурському, керівництву об’єднаної громади за допомогу у реконструкції закладу.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

З сайту Баштанської міської ради

Всі новини →