Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Новорічний чародій-вечір в бібліотеці

29/12/2018

27 грудня, засніженого зимового вечора в Баштанській центральній районній бібліотеці, відбулось святкове засідання літературно-мистецького клубу «Роксолана», присвячене зустрічі Нового 2019 року. 

З найкращими новорічно-різдвяними вітаннями до роксоланівців завітали працівники Палацу культури, які своєю гарною піснею і розпочали чародій-вечір «Новий рік іде до нас в світлі чарівних прикрас».

Ведуча вечорарозповіла присутнім про Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят, мабуть єдину подію, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національнихі релігійних традиціях. Роксоланівці та гості більш детальніше дізналися про наступний 2019 рік - рік, що за східним китайським календарем пройде під знаком Жовтої Земляної Свині (Кабана) та чим задобрити покровительку2019 року, яка завдяки своїй поступливій і терплячій натурі, обіцяє принести безліч позитивних змін в життя кожної людини.

Традиційно, з кошиком найкращих побажань, на свято завітав Новий 2019 рік, та«троє поросят», яких артистично зіграли Л.Штефан, К.Сушицька та Л.Шкарбан. «Покровительниці» 2019-го року щиро, із гумором привітали присутніх з наступаючим новим роком.

Гарні побажання подарували присутнім члени клубу: подружжя Шведових, Гребьонкіних, Л.Шулюк, С.Боголюк, І.Лащко, М.Веремій.

Щирі українські гуморески талановито читали С. Плужник та Т. Кривенко.

Роксоланівці з великою  насолодою та задоволенням слухали музичні вітання у виконанні Ю.Мельника та Т.Саприкіної-Клименко.

Новорічний чародій-вечір закінчувався. Члени літературно-мистецького клубу «Роксолана» щедовго обговорювали свої творчі та життєві плани, ділилися враженнями та бажали одне одному гарних новорічних свят.

Всі новини →