Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Солодкі подарунки від Діда Мороза

05/01/2019

Олександр Славінський привітав маленьких пацієнтів дитячого відділення Баштанської центральної районної лікарні з новорічними та різдвяними святами

Сьогодні з ранку троє малюків, що цими святковими днями перебувають на лікуванні у дитячому відділенні Баштанської ЦРЛ (Колектив Црл), чекав приємний сюрприз. Щоб привітати дітей з новорічними святами та побажати якнайшвидшого одужання, до них завітали перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови Баштанська районна державна адміністрація Олександр Славінський та Баштанський міський (Баштанська міська рада) голова Іван Рубський. Іван Васильович, як казковий герой, одягнув шапку Діда Мороза.

Гості прийшли до дітей не з пустими руками. Маленькі пацієнти отримали подарунки.

Олександр Дмитрович та Іван Васильович побажали дітям швидкого одуження та якнайскорішого повернення додому.

Щодо ідеї з відвідуванням дітлахів, Олександр Дмитрович розповів, що долучився до прикладу голови Миколаївська обласна державна адміністрація Олексія Савченка та Миколаївського міського (Миколаївська міська рада) голови Олександра Сєнкевича, які протягом цього тижня відвідали хворих діток у закладах охорони здоров'я Миколаєва. Це як естафета добра, яку започатковано в Миколаєві, а підтримано в Баштанці та інших містах, містечках, селищах та селах Миколаївщини.

Ці фрукти, цукерки та підгузники подарували дітям посмішки, приємні емоції та захоплення від різвяних свят, тому це має стати гарним прикладом для наслідування баштанчан, які займаються бізнесом та різних політичних сил району. Сподіваюсь, що дітки цими днями зустрічатимуть також і інших гостей, адже попереду свято народження Христа - Різдво Христове.

Олександр Дмитрович також подякував медикам за їх сумлінну працю та вручив їм солодкий подарунок.

Всі новини →