Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Тренувальне заняття у випадку виявлення хворого або підозри на зараження коронавірусу

17/03/2020

16 лютого, КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району»  для медичних працівників нашого закладу в тому числі КНП «ЦПМСД Баштанського району» та НКП Миколаївський центр екстреної медичної допомоги та медичних катастроф МОР відбулось тренувальне заняття у випадку виявлення хворого або підозри на зараження коронавірусу.

Було представлено загальну ситуацію щодо самозвернення хворого з ознаками коронавірусу, який повернувся з Італії.

Вивчено клінічні ознаки, ранню діагностику захворювань, спричинених коронавірусом; наглядно показано порядок одягання та використання засобів індивідуального захисту та окреслено маршрут пацієнта з підозрою на інфікування коронавірусом, та порядок проведення епідеміологічного нагляду. 

Ми не хочемо, щоб були такі випадки, але готові. Користуючись нагодою, просимо бути обреженими, дотримуватись елементарних базових правил гігієни, за можливості обмежити кількість зустрічей та поїздок.

Будьте здорові! Бережіть себе та своїх рідних! 

Прес-секретар Багатопрофільної лікарні Баштанського району Катерина Шурко

 

Всі новини →