Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Баштанським міським головою прийннято розпорядження від 17 березня 2020 року №42-р "Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Баштанка та територіальних органах виконавчого комітету Баштанської міської об’єднаної

17/03/2020

БАШТАНСЬКА МІСЬКА РАДА
БАШТАНСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
 
від  17 березня 2020 р.                     Баштанка                            № 42-р
 
Про  тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування,
розташованих у м. Баштанка та територіальних органах виконавчого
комітету Баштанської  міської об’єднаної територіальної громади з метою
попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну
інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19
 
Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 13 березня 2020 року № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», рішення Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 11 березня 2020 року, з урахуванням рішення міської комісії ТЕБ та НС від 17 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території Баштанської ОТГ коронавірусу COVID-19», з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, з о б о в ’ я з у ю:
 
1. З 17 березня 2020 року з 17.00 тимчасово зупинити роботу таких об’єк
тів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, розташованих у м. Баштанка та територіальних органах виконавчого комітету Баштанської міської об’єднаної територіальної громади, до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів:
- музеїв, бібліотек, будинків культури та інших культурних і розважальних закладів;
- дитячих розважальних закладів, майданчиків, у тому числі спортивних;
- фітнес-клубів, тренажерних залів, спортивних майданчиків та стадіонів;
- усіх торгівельних об’єктів (магазини, кіоски, ларьки та інші), крім продуктових та побутової хімії, аптек;
- ринків (крім продуктових);
- закладів громадського харчування, серед іншого у готелях барів, клубів, кафе, дискотек, пабів;
- релігійних організацій;
- інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника.
2. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб'єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.
3. Частково обмежити доступ громадян  до адмінприміщень міської ради  проведення службових та особистих прийомів громадян Баштанським міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступником міського голови, керуючим справами виконавчого комітету Баштанської міської ради, а також у виконавчих органах Баштанської міської ради та підвідомчим їм структурним підрозділам комунальним установам, підприємствам та організаціям.
4. Доручити заступникам міського голови забезпечити оперативне інформування підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, які належать до сфери їх компетенції згідно з розподілом обов’язків.
5. Доручити відділу з питань засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Баштанської міської ради забезпечити широке анонсування та висвітлення інформації про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Баштанка та територіальних органах Баштанської міської об’єднаної територіальної громади, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, із залученням електронних та друкованих засобів масової інформації.
6. Рекомендувати Баштанському відділу поліції ГУНП у Миколаївській області (Барашковський К.П.), спільно з КО «Правопорядок» (Єсипенко А.С.) проводити рейди щодо виконання даного розпорядження.
7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.
 
Міський голова                                      Іван РУБСЬКИЙ

 

Всі новини →