Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

19/03/2020

БАШТАНСЬКА МІСЬКА РАДА
БАШТАНСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
від 18 березня 2020  року                Баштанка                                           № 41
 
Про встановлення тарифів на
послуги з централізованого водо-
постачання та централізованого
водовідведення
 
Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», у зв’язку зі зміною вартості складових витрат на послуги водопостачання та водовідведення в частині зменшення ціни на засоби знезараження (гіпохлорит натрію) та збільшення фонду оплати праці (зростання прожиткового мінімуму), з метою приведення тарифів у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, на підставі звернення КП «Міськводоканал» Баштанської міської ради, виконавчий комітет Баштанської міської ради
 
В И Р І Ш И В:
1. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання  на 2020 рік, згідно структури, що додається:
- для всіх споживачів  в розмірі 31,08 грн. за 1 куб. м.( з ПДВ);
2. Встановити  тарифи на послуги з централізованого водовідведення на 2020рік, згідно структури, що додається:
- для всіх споживачів в розмірі 10,86 грн. за куб. м. (з ПДВ)
3. Ввести в дію тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.
4. Зобов’язати керівництво КП ”Міськводоканал” Баштанської міської ради  (В.КОТ) проінформувати споживачів про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (з посиланням на рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради) відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги».
5. Рішення виконавчого комітету Баштанської міської ради від 07 березня 2019 року №49 ”Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення”, вважати таким, що втратило чинність.
6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови  Володимира  ДРАГУНОВСЬКОГО.
 
Міський голова                                                                     Іван РУБСЬКИЙ
 
 

Всі новини →