Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

04/11/2020

2 листопада в Україні почало діяти нове карантинне зонування. Баштанський район залишається у «помаранчевій» зоні. У «червоній» - 11 обласних центрів України, включаючи м.Миколаїв. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів. 

Станом на 04 листопада з початку місяця в Баштанському районі зареєстровано 9 підтверджених випадків захворювання на covid-19, з усіх 9 підтверджених випадків за місцем проживання: 

м. Баштанка - 6;
c. Андріївка - 1;
с. Добре - 1;
с. Інгулка - 1.
 
Для зупинення розповсюдження коронавірусної інфекції та профілактики захворювання закликаємо жителів району дотримуватись стандартних рекомендацій: часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами, під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою, уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель, дотримуйтесь карантинних обмежень, маскового режиму та соціальної дистанції в громадських місцях. Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередньою історією подорожей; не споживайте сирих чи недостатньо термічно оброблених продуктів тваринного походження. Бережіть своє здоров'я!

Всі новини →