Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народних мистецтв

09/11/2020

Щорічно 9 листопада, починаючи з 2014 року, в Україні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

         Шановні працівники культури та аматори народного мистецтв!
Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності!
   
    Не менш символічним сьогодні ми вбачаємо той факт, що всі працівники культури та майстри народного мистецтва відзначають своє професійне свято разом із Днем української писемності та мови.
   Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва. Їхня самовіданна творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.
 
     Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків, може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.
 
     Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям,  реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії  і  мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

Всі новини →