Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Восьмого скликання Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Україна відзначає День працівників сільського господарства

13/11/2020

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. В 2020 році День працівників сільського господарства України припадає на 15 листопада. 

Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.
 
Це – свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це – свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
 
У це професійне свято шлемо привітання на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкой нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленям її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Повага, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства Вас, дорогі наші земляки!
 
Запрошуємо переглянути відеопривітання на нашій сторінці www.facebook.com/bashtrda/videos/707884593163874

Всі новини →