Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

УВАГА! 14 квітня 2021 року о 10 годині у сесійній залі районної ради відбудеться п'ята сесія Баштанської районної ради восьмого скликання

13/04/2021

14 квітня 2021 року о 10 годині у сесійній залі районної ради відбудеться п'ята сесія Баштанської районної ради восьмого скликання (розпорядження голови районної ради від 31 березня 2021 року № 35-р «Про скликання п'ятої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання»)

ПИТАННЯ, які виносяться на розгляд п’ятої сесії Баштанської районної ради восьмого скликання:

1. Про інформацію голови Баштанської районної територіальної виборчої комісії Кострубської Т.А. щодо визначення обраними депутатами, наступними за черговістю та реєстрацію депутата Баштанської районної ради восьмого скликання Володькова Д.Г.

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 04 грудня 2020 року №6 «Про обрання депутатів до складу постійних комісій Баштанської районної ради восьмого скликання».

3. Про обрання  депутата  головою  постійної комісії Баштанської  районної  ради  восьмого скликання з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села, екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

4. Про інформацію начальника Баштанського районного відділу поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на відповідній території.

5. Про затвердження прогнозних показників економічного і соціального розвитку Баштанського району на 2021 рік.

6. Про підвищення престижності роботи у Баштанській районній раді та затвердження Положення про преміювання, виплату надбавок, допомог та доплат працівникам Баштанської районної ради.

7. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2021 рік.

8. Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно - територіальних утворень селища Широке Широківської сільської ради (у складі Широківської ОТГ) Баштанського району Миколаївської області.                                                                    

9. Про безоплатну передачу об’єктів майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Снігурівського району Миколаївської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради Баштанського району Миколаївської області.

10. Про затвердження передавального акту основних засобів та інших матеріальних активів від Березнегуватської районної ради до правонаступника Баштанської районної ради.

11. Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад міста, сіл Баштанського району Миколаївської області, ліквідованого постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів», у комунальну власність територіальних громад Баштанської міської ради, Привільненської, Інгульської сільських рад Баштанського району Миколаївської  області.

12. Про затвердження передавального акту основних засобів та інших матеріальних активів від Казанківської районної ради до правонаступника Баштанської районної ради.

13. Про звернення депутатів Баштанської районної ради восьмого  скликання  до  Верховної  Ради України щодо прийняття закону про місцевий референдум.

14. Про внесення змін до Регламенту Баштанської районної ради восьмого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 21 грудня 2020 року №13.

15. Про визнання такими, що втратили чинність та зняття з контролю деяких рішень Баштанської районної ради.

Всі новини →