Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Представлено голову Баштанської райдержадміністрації

02/04/2021

Сьогодні, 2 квітня, голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім за участі народного депутата Ігора Негулевського представив новопризначеного голову Баштанської районної державної адміністрації Владислава Дмитріва.

У заході взяли участь керівники районної, міських та селищних рад, депутати обласної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, місцевих представництв центральних органів виконавчої влади та ЗМІ.

Віталій Олександрович зачитав перед присутніми розпорядження президента України Володимира Зеленського від 24 березня 2021 року №215-рп/2021 "Про призначення В.Дмитріва головою Баштанської районної державної адміністрації" та вручив посвідчення голови райдержадміністрації. 

В своїй промові Віталій Олександрович Кім нагадав про велику відповідальність яку покладено на новопризначеного голову райдержадміністрації у зв'язку із продовженням процесів децентралізації влади. Недаремно на зустрічі присутні всі 12 голів об'єднаних громад району з якими необхідно налагодити плідну співпрацю задля досягнення швидкого результату. Першочерговим завданням є формування ефективної структури райдержадміністрації.

Керівник області зазначив, що існує необхідність покращення якості життя населення в Баштанському районі. Тому необхідно мати стратегію розвитку, над якою вже має початися робота: "Так сталося, що Баштанський район є особливим, з точки зору його розміру, виборчих процесів тощо". - Дуже багато доріг треба зробити. Присутній народний депутат в профільному комітеті займається дорогами. Маємо надію, що найближчим часом Ви побачите план, який є по ремонту доріг (в т.ч. і по Баштанському району за поданням рда) на декілька років. Також є певна програма по зрошенню, яка значною мірою стосується Баштанського району. Впевнений, що найближчим часом громади відчують цю роботу. Прошу Вас контролювати ці процеси зі свого боку" - звернувся до присутніх голів громад очільник облдержадміністрації.

Народний депутат Ігор Негулевський зазначив, що знає нового очільника райдержадміністрації по роботі в Березнегуватській РДА, де він себе гарно зарекомендував. Ігор Петрович теж виразив сподівання, що голова райдержадміністрації зможе налагодити співпрацю з головами ОТГ в тому числі і по продовженню президентської програми "Велике будівництво" в частині ремонту доріг.

Натомість, у своєму виступі новий керівник Баштанського району Владислав Мирославович подякував президенту України та голові облдержадміністрації за довіру.

Пріоритетом в роботі на посаді голови райдержадміністрації він вважає плідну співпрацю з органами виконавчої влади ОТГ та депутатським корпусом районної ради заради завершення реформи децентралізації влади та фінансів. При цьому в громадах існує безліч проблем - від передачі комунального майна, використання державних ресурсів до земельних відносин. Райдержадміністрація готова підставити плече всім громадам району.

Завершуючи свій виступ, Владислав Дмитрів звернувся до присутніх з проханням: "Перечитайте статтю 3 Конституції України - "Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю". - Я хотів би щоб жителі усього Баштанського району відчули це на собі, - запропонував голова райдержадміністрації.

Колектив Баштанської райдержадміністрації бажає новому керівнику  Баштанського  району мудрості, терпіння й виваженості у вирішенні завдань розвитку економіки та соціальної сфери регіону.

Фото Василя Гонти

Всі новини →