Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Увага! Засідання постійних комісій!

13/04/2021

14 квітня 2021 року о 13 годині у Баштанській районній раді відбудеться засідання постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку, бюджету, фінансів, інвестицій, законності, антикорупційної і регуляторної політики і депутатської діяльності на якому будуть розглядатись наступні питання:

1.  Про депутатський запит депутата районної ради Дмитріва В.М. від 07 квітня 2021 року до сесії Баштанської ради щодо продовження строку дії Програми економічного і соціального розвитку Баштанського району на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 21 грудня 2017 року №2, на 2021 рік та внесення до неї змін.

Доповідач: Калашнікова Тетяна – начальник управління соціально-економічного розвитку території райдержадміністрації.

2.  Про затвердження прогнозних показників економічного і соціального розвитку Баштанського району на 2021 рік.

Доповідач: Калашнікова Тетяна – начальник управління соціально-економічного розвитку території райдержадміністрації.

3.  Про депутатський запит депутата районної ради Дмитріва В.М. до сесії Баштанської ради щодо затвердження Комплексної програми сприяння оборонній та мобілізаційній готовності Баштанського району на 2021-2023 роки.

Доповідач: Дяченко Андрій – заступник голови райдержадміністрації.

Всі новини →